Els Vinardells estrenen l’arranjament sobre La muixeranga d’Algemesí

Benvolgudes,

Avui em plau informar-vos que el grup de grallers Els Vinardells que, a més a més d’uns músics excel·lents, són uns grans amics, han penjat públicament al Youtube l’enregistrament de l’estrena que varen fer fa uns mesos de l’arranjament que m’havien encarregat sobre el conegudíssim motiu de la Muixeranga d’Algemesí. És un autèntic plaer poder gaudir d’aquesta interpretació i, sobretot, de poder compartir-la amb tots vosaltres.

L’estrena d’aquest arranjament per a dues gralles dolces, una de baixa i un set de percussió amb timbal de gralles i timbal fondo, es va fer en el marc de l’espectacle que Els Vinardells van estrenar el 18 d’abril d’enguany 2015 a Vilafranca del Penedès i que duia per títol “Separar el gra de la gralla“.

Sense més preàmbuls, us convido a escoltar detingudament aquest enregistrament i, si escau, a gaudir-ne plenament.

Una abraçada!

Ivan Joanals i Ametller.

 

Ivan Joanals